Novak Djokovic Párizs Masters fesztivált hoz létre Roger Federer ellen

Djokovic, aki a következő héten visszatér az 1-es világba, elvesztette az első készletet, de a másodikban összejött, és visszafogott a szolgálatból – és törött ütőből – a döntőben. Most már szembesül Federerrel, miután a svájci játékos meglátta Kei Nishikori 6-4, 6-4-et az esti második játékban.

„Nagy kihívás volt” – mondta Djokovic. – A harmadik szettben lebontottam, és ez a meccs mindkettőre ment. Nyertem, de ha megnyerte volna, akkor teljesen megérdemelt volna. Én csak örülök, hogy a félidőben vagyok, és tudom, hogy jobban tudok játszani.

Cilic az első szett kilencedik játékában tört meg, mivel Djokovic küzdött a szolgálatával, és megtette a szolgálatot, amikor Djokovic egy hátlapot küldött.Djokovic visszafogott, hogy meghozza a második 6-2-es szettet, az ötödik játékot betört, és elfutott a Bet365 bónusz szettkel. Djokovic vezetésével frusztrálta a rakétáját. Az US Open és Wimbledon bajnok egyenesen visszahúzódott, és az utolsó hat játék közül ötet nyert. 6-4, 6-4.Thiem szolgált a meccsen, és az első mérkőzéspontján győzelmet aratott, amikor Sock egy nagy homlokát húzta.

„A Masters 1000-es elődöntőjében csak negyedik alkalommal járok” – mondta Thiem . „Sokat jelent számomra, mert a szezon ebben a részében nem voltam túl jól az előző években.”

A nem ápolt Khachanov a 4-es magot Alexander Zverev 6-1, 6- 2 rossz állapotú találkozásban. Zverev beszélt az ellenfelével az első, a dobozból érkező hozzászólások végén.

„Megmondtam neki, hogy a vállam fáj, és a Bet365 fogadás bónusz nagybátyja, vagy valami, amit egy kicsit őrültnek ér,” – mondta Zverev. – Megmondtam neki, hogy mondja el neki, hogy tartsa meg egy kicsit, mert egy kicsit túl sokat halad a szélén.

Rate this post