Mark Warburton örökzöld Kenny Millert örvendezi, miután Rangers megverte Invernesset

Mark Warburton támogatta Kenny Millert, hogy folytassa a 40-es évekbe való játékot, miután a 100-as Rangers-gólját lerombolta.

Miller, aki 37 nappal két nappal karácsony előtt fordul, hazafelé irányította célpontját az Ibrox oldalán 1-0 győzelem Inverness felett a Highlands-ben. Jürgen Klopp megdöbbentette a Liverpool ünnepi rendezvényeinek ütemezését. 41 éves volt, mielőtt felakasztotta a csizmát.

Warburton azt mondta: „Ez egy hatalmas online sportfogadás befejezés volt Kennytől.Nagyon fontos, hogy Kenny vonz, hogyan vezeti magát, hogyan gondoskodik magáról, mentori szerepe a fiatalabb játékosokkal a pályán és a pályán, valamint a tisztelet, amit a öltözőben van.

„ olyan emberek, mint Kenny, mint Lee Wallace, mint Niko Kranjcar, fontos szerepet játszanak.

“Kenny tudja, mit gondolunk róla, az ő hozzájárulása, még 90 perc múlva mindent megtud, amire szüksége van

„Mennyi ideig tarthat tovább? Kérdezd meg Davie Weir-t. Nagyon jól néz ki magát.Ő megérdemli, hogy folytassa. ”

Rangers eddig egy bajba jutott kampány egyik legjobb bemutatójává tette, de akkor is meg tudta tartani a tempót, és a Warburton tempója csak 60 percig igényes.

Elég volt elég a győzelmet lezárni, ha Miller lecsapott egy hatalmas volleyt a Wallace kereszteződéséből 22 perc múlva.

Az utóbbi szakaszokban Inverness visszatért a meccsre, és ki kellett egyenlítenie, amikor Liam Polworth Aaron Doran helyettesítője 17 perc múlva kiadta. De az ír ember lövése gyenge volt, és a Clint Hill meg tudta oldani a vonalat.

„Ez egy nehéz hely, hogy eljöjjön” – mondta Warburton, aki felfedezte, hogy Danny Wilson a jövő héten a kelta ellenére lesz szembe. ez a fogadások az interneten meccs egy combtöréssel.

„Nagyon jól játszottunk az első félidőben.Bátor és türelmesek voltunk, és félidőben nagyon boldog voltam. De túl sok esélyt adtunk nekik a második félidőben, amikor a veszélyes területeken elbukottunk. Erősíteni kell. Van még lehetőség a fejlesztésekre, de még mindig sok pozitív. ”

Caley Thistle vezetője, Richie Foran, úgy érezte, hogy a félelme többet érdemel, mint egy vereség. – Meg kell ragadnod a labdát a hálóba. Ma volt elég lehetőségünk ”- mondta. – Csalódott vagyok a fiúk miatt, mivel ez egy igazi magas tempójú játék volt, és mindnyájukat adták.

Rate this post