A Channel 4 korai versenyző kijárata a sportfogadás földfelszíni televíziós feszültség megfékezését jelenti

A 4-es csatorna lóversenyének lefedettsége a vártnál négy nappal korábban véget ér, és a műsorszolgáltató az év utolsó napján nem fogja megjeleníteni Newbury vagy Lingfield tevékenységét. Az ITV-nek a berendezések átadásával kapcsolatos logisztikai nehézségeket a terv megváltoztatásának okai képezik, az ITV Racing pedig az újévi Cheltenham-ról történő első műsorát.

Újév Éva lesz az első szombat a legutóbbi Unibet mobil sportfogadás memóriában, amikor a lóverseny nem lesz látható a földi csatornán. Csak az elhagyások vagy a karácsonyi napok mobil sportfogadás szombaton tartották a TV-képernyőkön az elmúlt években.Ed Chamberlin 2017-től a Sky Sports-től az ITV Racing-re költözik. További információ

Bár a híreket csak most megerősítették, a 4. csatorna azt mondja, hogy több hónappal ezelőtt felvetette a kérdést a sporttal.A fő problémát az jelenti, hogy a harmadik fél tulajdonában lévő külső műsorszóró berendezések nagy részét a december 27-i ott elhelyezett Kemptonból fogják venni, és Cheltenhamba vezetik, ahol az ITV felelős lesz.

Ha a 4-es csatorna 2017-ben még versenyző lett volna, még mindig hozzáférhetett volna a Cheltenham-i felszereléshez, és a Newbury-i kamerákkal együtt használhatta volna azt december 31-én.

A Cheltenham berendezéseihez való hozzáférés nélkül a Channel 4 úgy döntött, hogy nincs gyakorlati módja annak, hogy összeállítsák a szükséges minőséggel rendelkező műsorszórást, amely szintén búcsút jelentene a több mint három évtizede tartó sporthoz való részvételének. p>

A források hangsúlyozzák, hogy ez csak egy a számos logisztikai kérdés közül, amely a Newbury-t gyakorlati lehetetlenséggel közvetíti az adott körülmények között.Bizonyos kulcsfontosságú termelési munkatársak nem állnak rendelkezésre.

Ez a búcsúzás december 27-én kerül megrendezésre, amikor a 4. csatorna a Kempton karácsonyi találkozójának és a walesi akciónak a képernyőjét mutatja be. Grand National a Chepstow-tól.Időközben a bennfentesek ragaszkodnak ahhoz, hogy nem unibet fogadás bónusz csökkent az elkötelezettség vagy az erőfeszítés, és rámutatott a szombati Tingle Creek Chase sugárzásra vonatkozó jellemzőkre, Simon Holt kommentárja, aki meglátogatta Gary Moore-i istentiszteletét, míg a korábbi Jickey Mick Fitzgerald filmezte A Sandown szegmens útvonala.

A Channel 4 szóvivője azt mondta: „A 4. csatorna megvitatta az RMG-t és a Newbury-t, és világossá tette, hogy a logisztikai problémák egy másik műsorszolgáltatónak egy rövid idő alatt történő átadásával kapcsolatosak. Ez azt jelenti, hogy december 31-én nem fogunk közvetíteni Newbury-ből.

“A Channel 4 büszke a 32 éves brit lóversenyünkkel.Ez alatt az időszak alatt folyamatosan teljesítettük szerződéses követelményeinket.

„Több versenyképességet nyújtottunk ki, mint bármely más földi műsorszolgáltató, és a díjnyertes heti lefedettségünkbe történő befektetésünk 10 millió közönséggel rendelkezett a Grand National és számos újítás számára, a jockeycamtól a lovashajtóműig.

„A verseny utolsó sugárzása december 27-én kedden lesz, és megtartja erős termelési értékét. 32 szórakoztató és drámai évre szeretnénk köszönetet mondani a lóversenyiparnak, és a legjobbakat kívánjuk a jövőre. ”

Andy Clifton, a Newbury szóvivője azt mondta, hogy bet365 alternatív link csalódást okozott, hogy – beleértve az első fokú kihívást jelentő akadályt is, az idén nem jelenik meg a földi csatornán.Ugyanakkor azt mondta, hogy a Racing UK december 31-én tervezi, hogy a Newbury-től a műsorszórást szabadon engedheti, így a karosszék nézői továbbra is láthatják a műveletet.

„Nagyszerű kapcsolatunk volt a 4. csatornával és most a jövőt keresjük ”- tette hozzá Clifton. Az ITV-nek várhatóan a következő év december 30-án megrendezésre kerülő egyenértékű berendezést mutatják be.

Rate this post