A Betclic bérelte Bob Bradley-t Francesco Guidolin vezetője után

Bob Bradley-t az új Swansea City menedzsernek nevezték ki, miután Francesco Guidolin elbocsátották.

A Swansea amerikai tulajdonosai végül elfogyott a türelmüket, amikor Guidolin a Liverpool elleni szombat vereségét követte, és a klub gyorsan kinevezett Bradley olasz helyett.Az egykori Egyesült Államok edzője múlt héten találkozott Huw Jenkinskel, a Swansea elnökével, és megbeszéléseket folytatott Steve Kaplan és Jason Levien, a klub tulajdonosai között.Aston Villa megerősíti Roberto Di Matteo zsákolását 12 játék után Tovább

Bradley, aki a francia második divízióban a Le Havre-nál volt felelős, az interjú folyamán lenyűgözően találkozott, főszereplőként tekintve a karakter, a tapasztalat és a Betclic vezetői képességek erősségét.

Érthető hogy Jenkins nagy hatással volt Bradleyre, és határozottan támogatta a munkát az 58 évesnek, aki az első amerikai lesz a Premier League-ben.Ryan Giggset is megkérdezték a hozzászólásért, de a tapasztalat hiánya a tényezők közé tartozik, amelyek számítanak ellene. „Úgy éreztük, megérdemelte a lehetőségét a múlt szezonban végzett munka után. Sajnos nem tudtuk végigvinni az előadásokat a tavalyi szezonban, és úgy éreztük, hogy a lehető leghamarabb megváltoztatni kell a dolgokat, hogy pozitívan tudjunk továbblépni. Csatlakozz hozzánk. Magas rangú edzőnek számít, és nemzetközi és hazai fronton gazdag tapasztalattal rendelkezik. Ő tisztában van a klub labdarúgó filozófiájával, és erős vezetői tulajdonságokkal és új meggyőződéssel látja el a versenyt ezen a szinten.Soha nem könnyű megváltoztatni a vezetőket, de hosszú távú kinevezést Betclic sportfogadás keresünk, és bízunk benne, hogy Bob el tud békélni és stabilizálhatja a dolgokat a pályán és a pályán. ”Facebook Twitter Pinterest Francesco Guidolin a Liverpool veresége alatt, az utolsó játék Swanseaért felelős. Fénykép: Matthew Ashton – AMA / Getty ImagesBob Bradley a Le Havre-ban: „Úgy éreztem, mintha egy nagy labdarúgó országba jönne” Tovább

Bradley örökölni fog egy Swansea-oldalt, amely a 17. helyen található, a kiesésen kívül zóna csak a célkülönbségen. Bár nagyon jól játszottak a Liverpool 45 perces nyitásakor, Roberto Firmino és James Milner második félidőben elért céljai a Swansea-t hat bajnoki játékban ötödik vereségre ítélték.Swansea csak egy pontot szerzett, miután megnyerte a Burnley-t a szezon nyitónapján.

Meglepetés volt soknak, amikor Guidolin állandó munkát kapott májusban. Kezdetben átvette januárban a szezon végéig, azzal a céllal, hogy megtartsa Swansea-t, és bár a 61 éves a célt elérte, kétségek merültek fel a klubban, hogy ő volt a helyes ember.

Bradley első játékosa az Arsenal ellen szombat héten lesz.

Rate this post